Στο Veranda, η μαγειρική είναι μια ζωντανή εμπειρία που ακολουθεί τον ρυθμό της φύσης. Τα πιάτα μας γεννιούνται από τοπικά υλικά, φροντισμένα με προσοχή και σερβίρονται με ειλικρίνεια.
Η Γεύση της Γης μας
Δεν ακολουθούμε τις τάσεις. Μαγειρεύουμε με τις εποχές, τα χέρια και την καρδιά. Τα τραπέζια μας μιλούν με αρώματα, υφές και ιστορίες ριζωμένες στο χώμα.
Consultant chef: Panagiotis Siafakas
Executive chef: Eli Murati
Εποχικό. Τοπικό. Ειλικρινές.
Από το πρώτο κόψιμο ενός φύλλου μαρουλιού μέχρι την τελευταία πινελιά στο πιάτο, όλα περνούν από χέρια που νοιάζονται. Η κουζίνα του Veranda είναι ένας ζωντανός οργανισμός, πάντα σε διάλογο με τη φύση.
Το μενού μας δεν ακολουθεί τη μόδα — ακολουθεί τις εποχές. Αφήνουμε τα υλικά να μιλήσουν και δίνουμε χώρο στην έκπληξη. Υπάρχει πάντα ένα πιάτο που δεν είναι γραμμένο πουθενά… αλλά μένει μαζί σου για πάντα.